در تاریخ 28/12/1393 تمامی داراییهای نیروگاه مشهد توسط شرکت افق توسعه خلیج فارس به عنوان سهامدار اصلی طی یک مبایعه نامه سازمان از خصوصی سازی خریداری و به سهام تبدیل شد.
این سهام به شرکت افق توسعه توس منتقل و این شرکت رسما به عموان مالک نیروگاه مشهد آغاز به کار کرد.
نیروگاه مشهد با قدرت اسمی 328 مگاوات قدمتی در حدود 50 سال دارای 8 واحد تولید برق است : دو واحد بخاری 12.5مگاواتی(یکی از این واحدها بازنشسته شده است) ، دو واحد بخاری 60 مگاواتی، دو واحد گازی 79 مگاواتی و دو واحد گازي 18.75 مگاواتی است که قرار گرفتن در مرکز شهر باعث شده این نیروگاه موقعیت حساسی بین نیروگاه های شهر مشهد و استان خراسان داشته باشد.
از مهم ترین مصرف کنندگان برق نزدیک به نیروگاه مشهد حرم مطهر رضوی است. همچنین از نظر فنی این نیروگاه نفش ویژه ای در پایداري و قابلیت اطمینان شبکه شهر مشهد با تامین بخش عمده مصرف پست های 63 کیلوولت دارد.
در زمان فروش نیروگاه بهرهبرداری از مجموعه تاسیسات نیروگاه مشهد توسط شرکت مدیریت تولیدبرق مشهد قرارداشت که این شرکت نیز توسط شرکت افق توسعه خلیج فارس خریداری شد و تاکنون به فعالیت خود در زمینه یاد شده ادامه می دهد.
ماموریت اصلی شرکت افق توسعه انرژی توس ساماندهی ساختار و فرآیند های مربوط به مدیریت و توسعه دارایی ها (اعم از ماشین الات و ابنیه)و بالا بردن سود سهامداران از طریق افزایش درآمد و کاهش هزینه هاست .با توجه به ایم ماموریت مهم ترین فعالیت شرکت افق،پیگیری تامین سرمایه ومطالعه برروی واحدهای نیروگاهی مناسب جهت جایگزینی با واحدهای قدیمی و نظارت بر خریدو نصب صحیح آن ها و همچنین نظارت بر فرآیند بهره برداری ،تعمیر و نگهداری نیروگاه و همچنین فروش برق با بهترین قیمت به خریداران و مصرف کنندگان در بازارهای مختلف است.
عمده ترین سهامداراین شرکت ،شرکت افق توسعه انرژی خلیج فارس با بیش از 90 درصد سرمایه و سایر سهامداران شرکت عبارت اند از شرکت توسعه سرمایه گذاری قدر و شرکت توان سرمایه پویا که سهام شرکت افق توسعه خلیج قارس در حال انتقال به شرکت توان سرمایه پویا است.
شرکت افق توسعه انرژی طوس
در تاریخ 28/12/1393 تمامی داراییهای نیروگاه مشهد توسط شرکت افق توسعه خلیج فارس به عنوان سهامدار اصلی طی یک مبایعه نامه سازمان از خصوصی سازی خریداری و به سهام تبدیل شد.